زن، زندگی، آزادی؛ بگذار از آن بگوییم
دریافت فایل
PDF

زن، زندگی، آزادی؛ بگذار از آن بگوییم

درباره این کتاب

 این کتاب که در دسترس عامه مخاطبان قرار می‌گیرد، برگرفته از مشقت‌های یک زن جوان ایرانی است که در زمان محمدرضا شاه پهلوی در خانواده‌ای متوسط در تهران بزرگ شد و ‌دانست چگونه فرصت‌های تحصیلی و توسعه‌ی به‌وجود آمده برای زنان را مغتم شمرده، در زمره  اولین زنانی باشد که در ایران در رشته فیزیک هسته‌ای تحصیل می‌نماید.

بدون هیچ‌گونه تکلف در این کتاب، فهیمه روبیول تحلیل شخصی خود را از تحولات دنیای امروز و شرایط تاریخی و سیاسی، به‌طور خاص در سه کشور ایران، فرانسه و افغانستان شرح می‌دهد.

وقایع اخیر در افغانستان و ایران خاطرات تبعید را برایش زنده کرده‌اند و پرده از زندگی روزمره او در فرانسه برداشته‌اند و او را بر این داشته تا شعار هم‌میهنانش را سر دهد: «زن، زندگی، آزادی» 

این کتاب همچنین به نوعی ادای احترام به تمام کسانی است که مسیر او را رقم زده‌اند، چه در کشورهایی که در آنجا تدریس کرده یا به شکل غیرانتفاعی فعالیت داشته است.

هدف از این روایات و تحلیل‌های مرتبط با آن، رویارویی نیست، بلکه نیت آن به ‌طور ویژه،  پرسشگری درباره جایگاه زنان و حقوق اساسی آنها و  دسترسی کودکان به آموزش در رژیم‌های خودکامه و استبدادی است.

 

***

نحوه‌ی دانلود یا خرید کتاب: 

+ نسخه‌ی الکترونیک رایگان این کتاب مختص خوانندگان داخل ایران است و می‌توانید با کلیک روی عبارت PDF بالای صفحه آن را دانلود کنید.

+ اگر خارج از ایران و خواستار نسخه‌ی چاپی هستید، روی خرید کتاب کلیک کنید و با هر کارت بانکی معتبر کتاب را تهیه بفرمایید. اگر می‌خواهید نسخه الکترونیکی را خریداری کنید لطفا با کلیک روی دکمه «حمایت می‌کنم» در همین صفحه و وارد کردن عدد 5 پرداخت را کامل کنید و سپس کتاب را دانلود بفرمایید.

***

>> خرید کتاب

***

 

اکثر کتاب‌های ما بر اساس تقاضا چاپ می‌شود. برای هر خواننده، جداگانه سفارش چاپ و ارسال داده می‌شود.


توضیحات ناشر

ما خودزندگی‌نامه‌ها را می‌خوانیم چون می‌خواهیم زندگی‌های دیگر را تجربه کنیم، یا از جزییات و پستی بلندی‌های زندگی افراد سرشناس یا محبوب‌مان باخبر بشیم. الهام یا عبرت بگیریم و مهم‌تر از همه تاریخ را به دور از متون خشک و بعضاً یک‌جانبه، در سطح انسانی و از خلال زندگی فردی که می‌شناسیم یا برایمان مهم و عزیز است، تجربه کنیم. ظرائفی را کشف کنیم که طور دیگه‌ای در دسترس نیستند و شاید حتی جایگاه خودمان رو در تاریخ بهتر بشناسیم.

حالا اگر نیمی از جامعه را از تعریف تاریخ و تجربه شخصی حذف کنیم، انگار در جهت بازتولید دنیای مردسالار حرکت کرده‌ایم و تاثیر زنان بر جامعه و تاریخ و همچنین تاثیر تحولات اجتماعی-تاریخی را بر نیمی از جمعیت نادیده گرفته‌ایم. این ضعف بزرگی‌ست که خودش را در آینده‌ای که می‌خواهیم بسازیم به صورت معضلات و تبعیض‌های پیچیده نشان خواهد داد.

آیا بخصوص پس از جنبش زن، زندگی، آزادی، وقت آن نرسیده که بازنگری‌هایمان را در زمینه‌های مختلف وسعت بدهیم؟

این کتاب روایت یک زندگی پربار و پرتجربه است. فهیمه روبیول در خلال روایت شخصی، داستان پیشرفت خود و دیگر زنان ایران و افغانستان را روایت می‌کند، از پیوندهای خواهرانه و اهمیت فوق‌العاده‌ی آموزش به عنوان راهی برای نجات یک جامعه می‌گوید. او که در دانشگاه‌های ایران، افغانستان و فرانسه تدریس کرده است، چشم‌اندازی خاص از تاریخ طی کرده‌ی خویش به ما می‌دهد. 

***

این کتاب به روال باقی کتاب‌های نوگام، برای خوانندگان داخل ایران نسخه رایگان الکترونیکی دارد. اگر خواننده خارج از ایران هستید، می‌توانید به راحتی نسخه چاپی کتاب را بخرید (کمی بالاتر در همین صفحه نحوه خرید توضیح داده شده) یا پس از دانلود نسخه الکترونیک، مبلغی به عنوان پشت جلد بپردازید. ما این کتاب را بدون هیچ مانعی برای ایران، آزاد برای دانلود می‌گذاریم اما ادامه‌ی کار نوگام بدون حمایت‌های مالی کتاب‌دوستان خارج از کشور، میسر نخواهد بود. نوگام به نویسندگان خود حق‌التالیف پرداخت می‌کند و حمایت‌های شما، حمایت مستقیم از نویسندگان بدون سانسور است!

کافی است روی دکمه «حمایت می‌کنم» بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید و مبلغ دلخواهی را برای کتاب یا نشر اهدا کنید.

 

نظر شما درباره کتاب:

نظر شما ثبت شد و پس از بررسی مدیریت سایت منتشر خواهد شد.

  • اکبر مختارزاده

    سلام و درود فراوان
    28 اکتبر 2024، ساعت 15:43 پاسخ
  • سعیده مرادخانی

    از اینکه با خواندن کتاب با زنی ایرانی، جسور، مجرب، تحصیل کرده و فعال آشنا شدم خوشحالم. از اینکه به گفته نویسنده تنها در تظاهرات جنبش مهسا شرکت کرده مغموممدکه چرا تلاش بیشتری انجام نداده. از اینکه برای حمایت از زنان افغانی بیشتر کوشیده اندیشناکم. از اینکه تینا درد وطن دارد به خودم می بالم. به هر روی نام کتاب تنها برای جذب مخاطب است.
    2 نوامبر 2024، ساعت 19:14 پاسخ

فهیمه روبیول

فهیمه روبیول، فرانسوی ایرانی الاصل، مهندس پیشین در ایران و عضو سابق کمیسیون انرژی اتمی و انرژی‌های جایگزین فرانسه است. او مدرس مذاکره، مدیریت اختلافات و رهبری در فرانسه، افغانستان (قبل از اوت ۲۰۲۱) و ایران (قبل از انقلاب زن، زندگی، آزادی، در سپتامبر ۲۰۲۲) بوده است.


بیشتر بخوانید